Facebook in Instagram marketing

Ste vedeli, da več kot 600 000 Slovencev Facebook in tudi Instagram uporablja na dnevni ravni? Večina uporabnikov tovrstnih družbenih omrežij sodi v starostno skupino med 25 in 35 let. Če je še nedavno nazaj veljalo, da je Facebook ustvarjen predvsem za mlade, pa ga danes uporablja tudi čedalje večji delež starejše populacije, kar pomeni 50 let in več.

Če s svojo ponudbo izdelkov/storitev ciljate tudi na bolj zrelo občinstvo, je Facebook v tem hipu najbolj idealna platforma za vas. V sklopu Facebook kampanje lahko oglase prikazujete tudi na Instagramu, ki je v lasti Facebooka in ga dnevno torej uporabljajo tako mlade kot tudi starejše generacije.

Če še nimate Facebook strani, pa bi jo želeli imeti; če ne veste, kako se lotiti oblikovanja; če bi radi dosegli več ljudi in jim predstavilo svojo ponudbo izdelkov/storitev; če se želite z vašimi strankami/kupci povezati na družbenem omrežju, je naša ekipa odličen naslov za vas.

Cilji oglaševanja na Facebooku in Instagramu

Če boste svoje podjetje oglaševali tudi preko Facebooka, boste lahko dosegli marsikaj. Naša ekipa bo poskrbela, da se vam bo povečala prodaja, ker bomo vzpostavilo učinkovito spodbujanje uporabnikov k nakupu storitev/izdelkov; zagotovljena bo preusmeritev uporabnikov na spletno stran; poskrbljeno bo za pridobivanje všečkov, kontaktov; vaša blagovna znamka se bo gradila na zelo uspešen in učinkovit način; poskrbljeno bo za promoviranje dogodkov, ki so povezani z vašim podjetjem; prek objavljenih postov se bo spodbujalo k še večji interakciji; mogoči bodo ogledi videoposnetkov; izvajale se bodo akcije poslovnega trženja.

Kaj vam ponuja naša ekipa?

Naša ekipa vam ponuja kakovostno strokovno svetovanje, in sicer pri načrtovanju, izvedbi in nenazadnje tudi pri nadzoru oglaševalskih akcij; učinkovito vodenje oglasnih akcij; strukturiranje oglasov; pripravo dosledno izbranih ciljnih segmentov ter vsebinsko kreativnih rešitev; spremljanje konverzijskih stopenj na vaši spletni strani; remarketing; možnost kreiranja oglasov; stalni nadzor nad oglasnimi akcijami.

Če si torej želite na svojo spletno stran prek Facebooka in posledično tudi Instagrama pripeljati svoje potencialne kupce, povečati prodajo, optimizirati stroške spletnega oglaševanja ter nenazadnje izboljšati tudi profitabilnost svoje spletne strani nam pišite na info@olioweb.com ali pa nas pokličite na 040 897 017.

Spletni marketing in oglaševanje

Z našo pomočjo boste pridobili nove stranke in razpoznavnost.

Zaupa nam že več kot 250 podjetij,
od največjih pa do tistih, ki so najboljša na svojem področju.

Bi radi izvedeli, kakšna je cena za izdelavo nove spletne strani, trgovine, portala ali aplikacije?