Izdelava spletnih portalov

Izdelujemo spletne portale vseh vrst. Večinoma so portali uporabni pri večjem številu uporabnikov, administratorjev, vsebine in dodatnim funkcijam. Naša ekipa vam izdela spletni portal, ki bo služil svojemu namenu, obenem pa bo izgledal sodobno ter se prilagajal vsem možnim dimenzijam zaslonov.

Naša ekipa vam bo spletni portal izdelala v korakih, ki so že vnaprej skrbno načrtovani. Pri vsakem koraki nas boste spremljali tudi vi, saj je pri taki izdelavi nadvse pomembna tudi vaša prisotnost.

1. Skupaj z vami do najboljše ideje

Za vsakim večjim uspehom je v ozadju dobra ideja, ki pa jo je potrebno seveda razviti, obenem pa pretehtati možnosti, razdelati strukturo in še vsebino. Na tem točki vas bomo povabili v svoje prostore na poseben razgovor.

Na podlagi intenzivnega in kakovostnega razgovora z vami bo naša ekipa spoznala vašo dejavnost in cilje za izdelavo spletnega portala. Zanimala nas bo vaša predstavitev in želje, zahteve ter potrebe, povezane s funkcionalnostjo in oblikami spletnega portala.

Po razgovoru vam bo naša ekipa pripravila posebno ponudbo, ki pa je povsem neobvezujoča za vas. Če nam boste ponudbo potrdili, vam bomo pripravili posebno pogodbo o medsebojnem sodelovanju, načinu dela, obveznostih ter seveda o rokih izdelave.

2. Dizajn spletnega portala

Zelo pomemben korak pri izdelavi spletnega portala je tudi njegov dizajn oziroma oblika. V tej fazi naša ekipa zelo natančno in jasno definira obliko, vsebine in postavitev portala. Vi nam boste posredovali grafične elemente in fotografije, seveda v primeru, če jih imate že pripravljene. Če ne, bomo tudi za to z veseljem poskrbeli mi. Enako velja za vsebino.

Na osnovi vsega naštetega bomo izdelali grafični osnutek. Skupaj z vami pa ga bomo dodelali do potrditve.

3. Programiranje spletnega portala

Ko je dizajn potrjen tudi z vaše strani, naša ekipa lahko začne z naslednjim korakom in najbolj zahtevnim delom; to je programiranje spletnega portala. Skupaj z vašim sodelovanjem sprogramiramo vse potrebne in zahtevane funkcije portala.

Ko se konča s programiranjem se še odpravi morebitne napake in dodela podrobnosti.

4. Postavitev spletnega portala na končen naslov

Na koncu sledi še objava vašega spletnega portala na javnem spletnem naslovu. Pred zaključkom naša ekipa poskrbi tudi za testiranje delovanja spletnega portala v različnih brskalnikih in tudi na različnih mobilnih napravah.

Za več informacij nam pišite na: info@olioweb.com ali pa nas pokličite: 040 897 017.

Storitve na spletu

Spletne strani, ki niso le estetsko privlačne,
temveč uspešne tudi pri pridobivanju novih kupcev in ustvarjanju znamke!

Zaupa nam že več kot 250 podjetij,
od največjih pa do tistih, ki so najboljša na svojem področju.

Bi radi izvedeli, kakšna je cena za izdelavo nove spletne strani, trgovine, portala ali aplikacije?