Grafična zasnova spletnih strani

Naša ekipa izdelavo spletne strani primerja z izdelavo stanovanjske hiše. Tudi pri spletni strani je namreč potrebno začeti pri temeljih; to pomeni, da si morate postaviti konkretne in jasne ter uresničljive cilje, zahteve in nenazadnje tudi smernice vaše spletne strani.

Naši specializirani strokovnjaki za izdelavo spletne strani

Pri nas je v izdelavo spletne strani vključenih več strokovnjakov, vsak s svojega področja. Vodja projekta naše ekipe poskrbi za celoten proces izdelave spletne strani in je prav tako pomemben povezovalni člen med vsemi vpletenimi procesi. naš grafični oblikovalec za vas pripravi unikatno grafično predlogo strani, ki jo kasneje po vaši potrditvi naš programer razreže v spletno stran.

V naslednji fazi glavno vlogo prevzame programer. Ta po najboljših močeh poskrbi za kakovosten vnos materialov. Nato z naše strani sledi še optimizacija. Vaša spletna stran se nato objavi na pravem spletnem naslovu. Naš strokovnjak, ki skrbi za marketing, spremlja tudi obisk vaše spletne strani. Na podlagi analize obiska naredimo dodatne popravke.

Grafična zasnova spletne strani

Grafična zasnova vaše spletne strani nastane najprej, in sicer po vaših navodilih, željah, potrebah in zmožnostih. Za vas jo pripravi specializirani grafični oblikovalec, ki ima za seboj dolgoletne izkušnje. Upošteva vse zahteve ter tudi trenutne standarde v tovrstni panogi.

Iz grafične podobe vaše spletne strani je razvidna postavitev menijske strukture, barvna shema strani, nosilne slike oziroma fotografije, bannerji na spletni strani, zgradba, izgled podstrani, font pisave …

Po grafični zasnovi sledijo še razrez grafične predloge in oblikovanje v HTML oziroma v CSS kodi; vnos vsebin v spletno stran; testiranje in objava strani.

Oblikovanje digitalnih vsebin

Vse kar potrebujete, da vaš posel in znamko predstavite v estetsko dovršeni obliki.

Zaupa nam že več kot 250 podjetij,
od največjih pa do tistih, ki so najboljša na svojem področju.

Bi radi izvedeli, kakšna je cena za izdelavo nove spletne strani, trgovine, portala ali aplikacije?