SEO optimizacija

Če ste si postavili prikupno spletno stran, to vsekakor še ne pomeni, da ste dovolj opaženi s strani potencialnih strank. Zakaj? Poskrbeti morate namreč še za to, da bo vaša spletna stran uvrščena na najvišje pozicije v spletnih iskalnikih.

SEO optimizacija, ki jo za vas pripravi naša ekipa, bo skozi različne postopke poskrbela, da se bo vaša spletna stran pojavljala na vrhu, posledično pa s tem povečala obisk vaše spletne strani, posredno pa še prodajo oziroma druge zastavljene cilje.

Celostna optimizacija spletne strani

Onsite optimizacija

Naša ekipa najprej poskrbi za tako imenovano onsite optimizacijo. V ta sklop sodijo urejene in optimizirane vsebine, slike, notranje povezave strani, trajne preusmeritve spletnih naslovov, zemljevid spletne strani, povezava z Google Search Console in Google Analytics, meta oznake, alt oznake, ter izpostava glavnih ključnih besednih zvez.

Offsite optimizacija

Pri tej vrsti optimizacije je v ospredju predvsem grajenje povezav iz kvalitetnih spletnih strani. redno dodajanje objav in komentarjev, objave na družbenih omrežjih, v različnih imenikih ter spletnih portalih.

Na omenjenih virih je potrebno graditi povezave do vašega spletišča. Pri tem pa je potrebno zelo paziti da vse skupaj izgleda čimbolj naravno.

Naša ekipa poskrbi, da boste vedno na tekočem in da boste vedeli, kaj v točno določenem trenutku vpliva na pozicijo vaše strani. Zavedamo se, da z vsakim algoritmom, ki ga ustvari Google, prihajajo nove spremembe.

Naša ekipa poskrbi, da v proces optimizacije vključujemo prav vse parametre, ki so se v preteklosti že izkazali za pomembne dejavnike pozicioniranju spletne strani na iskalniku.

Optimizacija slik

Pomemben dejavnik celotnega procesa optimizacije vaše spletne strani je tudi optimizacija slik. Naša ekipa se še kako dobro zaveda, da optimizirane slike vplivajo na hitrejše odpiranje samih spletnih strani.

Optimizirane slike pa vam prinesejo še dodatno prednost. Katero? To je Googlov iskalnik slik, kjer spletni uporabnik lahko do vaše spletne strani pride tudi preko slikovnega gradiva, ki se pojavi med prvimi zadetki med slikovnimi rezultati.

Končni rezultati naše ekipe pri SEO optimizaciji

Naša ekipa v ospredje postavlja merljive rezultate; hiter napredek; realno predvideno napredovanje; pomoč naročnikom; pregledna in natančna sprotna poročila; celostno pripravo gradiva, ki je potreben za optimizacijo ….

Spletni marketing in oglaševanje

Z našo pomočjo boste pridobili nove stranke in razpoznavnost.

Zaupa nam že več kot 250 podjetij,
od največjih pa do tistih, ki so najboljša na svojem področju.

Bi radi izvedeli, kakšna je cena za izdelavo nove spletne strani, trgovine, portala ali aplikacije?