Izdelava logotipov

Zaščitni znak podjetja označuje logotip. Tovrstni izraz boste lahko srečali še pod kakšnim drugim imenom, na primer: logo, simbol, znak … Vse pa pomeni prepoznavni znak, okrog katerega je prepletena celotna zgodba vašega podjetja, dejavnosti, blagovne znamke … Logotip predstavlja torej glavni element celotne grafične podobe vašega poslovanja. Pojavlja se lahko na vizitkah, računih, dopisih, poslovnih mapah in še kje. Prav tako ne sme manjkati niti v oglaševanju, plakatih, stavbah, publicističnih vsebinah … Odličen znak namreč zelo dobro vpliva na še večjo prepoznavnost vašega podjetja, obenem pa dokazano veča tudi vašo tržno vrednost. Tudi zato je izdelava logotipa izjemno pomemben del vaše dejavnosti. Z njim svoji ciljni publiki želite sporočiti, kdo ste in kaj pravzaprav predstavljate.

Naša ekipa vam izdela dober logotip

Dober logotip se od konkurence loči že po svoji unikatnosti. Ustvarja odličen prvi vtis. Naši oblikovalci zato upoštevajo vaše želje in posledično oblikujejo logotip, ki bo še bolj povečal vašo prepoznavnost. Samo dober logotip lahko navduši vas in vaše stranke.

Izdelava logotipa pod okriljem naše specializirane ekipe

Izdelava logotipa pod okriljem naše vrhunske ekipe poteka po vnaprej določenih korakih, in sicer kreativno, kakovostno, povsem skladno z vašimi željami in tudi v dogovorjenem roku.

1. Upoštevanje vaših želja ob prvem stiku z vami

Naša ekipa se pri izdelavi logotipa za vaše podjetje osredotoča predvsem na informacije, ki jih dobimo na podlago vaših želja. Lahko nam najprej pošljete povpraševanje, nato pa se lahko pri nas oglasite tudi osebno ali pa nas pokličete po telefonu. O podrobnostih se prav tako lahko pogovorimo kar s pomočjo spletne pošte. Če želite prejeti odličen rezultat z naše strani, nam morate na čim boljši način predstaviti vašo dejavnost, vizijo, želje … Na ta način se bomo z oblikovanjem na najboljši možen način približali bistvu vaše dejavnosti.

2. Oblikovanje logotipa

V nadaljevanju na podlagi vaših želja in podatkov oblikujemo več idejnih predlogov, ki vam jih tudi pokažemo. Skupaj z vami izberemo najboljšega, tega pa v nadaljevanju še bolj prilagodimo in izpilimo. Pri tej fazi oblikovanja upoštevamo najpomembnejše karakteristike odličnega logotipa. To so enostavnost, kreativnost in prepričljivost. Naš cilj je, da oblikujemo logotip, ki ne bo navduševal samo vas, temveč tudi vaše stranke.

3. Logotip v vseh potrebnih formatih

Ko logotip izdelamo do konca, vam najprej pošljemo barven in tudi črno-bel logotip. To naredimo v prav vseh potrebnih oblikah. Poleg tega prejmete še lastnosti logotipa, torej barvne vrednosti, razmerja in tipografijo. Na ta način je vaš izdelani logotip pripravljen tudi za široko uporabo.

4. Celostna grafična podoba

V naslednjem koraku, če želite poskrbimo tudi za celostno grafično podobo vašega podjetja. V ta sklop vključujemo oblikovanje in uporabo logotipa in še ostalih podatkov na vaših vizitkah, dopisnih listinah, računih, žigih; obenem pa še na vseh vrstah tiskovin, reklamnih materialih, naslovih tabelah, avto nalepkah …

Naša ekipa pa vam bo že na samem začetku svetovala, naj bo izdelava logotipa zelo premišljena. Pri njej bomo skupaj z vami pazili predvsem na enostavnost in preglednost. Vemo, da najpogosteje manj informacij lahko pove bistveno več, kot pa bi sicer pričakovali.

Oblikovanje digitalnih vsebin

Vse kar potrebujete, da vaš posel in znamko predstavite v estetsko dovršeni obliki.

Zaupa nam že več kot 250 podjetij,
od največjih pa do tistih, ki so najboljša na svojem področju.

Bi radi izvedeli, kakšna je cena za izdelavo nove spletne strani, trgovine, portala ali aplikacije?