Razvoj aplikacij

Naša ekipa bo v prvi vrsti poskrbela za to, da bo vašo poslovno idejo oblikovala v digitalni izdelek. Ta bo dosegel vse vaše zastavljene cilje in odlično služil procesom ter nadvse zadovoljiv uporabnike.

Poskrbeli bomo zato, da bodo vaši uporabniki imeli najenostavnejši dostop do aplikacije ter jo hkrati tudi razumeli, pravilno uporabljali in se veselili njene uporabe. Po sami izdelavi aplikacije kasneje nenehno razvijamo, dopolnjujemo, posodabljamo, in sicer glede na vaše potrebe, želje.

Postavitev pravih ciljev in usmeritev aplikacije

Naša ekipa bo skupaj z vami postavila cilje in usmeritev aplikacije, tako da boste uporabnika pravilno ter hkrati tudi učinkovito usmerili k izvajanju želene aplikacije ter predvidenih nalog. Zagotovili vam bodo največjo možno mero optimizacije razvoja. Glavna sestavna dela tega projekta sta vsekakor oblikovanje in načrtovanje aplikacije. Pred tem pa je potrebno pripraviti temeljit in dosleden načrt. V njem so natančno določene vse funkcionalnosti in organiziranja aplikacije. Pri tem opredelimo še cilje in sam potek projekta. Na ta način povečamo učinkovitost ter zadovoljstvo slehernega uporabnika, na dolgi rok pa vam bomo zagotovili delovanje in stabilnost aplikacije.

Proces razvoja aplikacije

Proces razvoja aplikacije zahteva 5 izjemno pomembnih korakov. To so digitalna strategija, uporabniška izkušnja, vsebine in unikatno oblikovanje, razvoj in tehnologija ter testiranje in zagon.

Digitalna strategija pri razvoju aplikacije

Naša ekipa se izdelave aplikacije loti šele nato, ko skupaj z vami ustvari zelo jasno in močno strategijo. Za slednjo je značilno, da zelo podrobno pojasni cilje ter tudi zanesljiv način za njihovo doseganje. Na ta način dosežemo ustvarjalni uspeh, ki pa je produkt zelo podrobne raziskave, načrtovanja in napredne strategije, ki pojasnjuje in poenostavlja.

Uporabniška izkušnja

Naše oblikovanje je predvsem osredotočeno na kakovostno uporabniško izkušnjo. Hkrati pa vam zagotavlja, da prav vsaka interakcija z uporabnikom izpolnjuje cilje in zahteve, obenem pa sledi vašim poslovnim procesom in vam prinaša željene rezultate.

Vsebine in unikatno oblikovanje

Oblikovanja se lotimo na strateški način. Šele tako lahko vsebina odraža želje podjetja in se ujema z zasnovo ter platformo. Vsebina ni suhoparna z nekimi golimi dejstvi, temveč zelo pritegne uporabnika k ponovi interakciji, kar pa je ključnega pomena.

Razvoj in tehnologija

Razvoj aplikacije je tesno povezan z oblikovanjem. Razvoj namreč igra zelo pomembno vlogo pri dopolnjevanju izkušenj potrošnika in kot tako ne spreminja samo naše strategije in zasnove v nekaj oprijemljivega. Izbira prave tehnologije pa omogoča dopolnjevanje med oblikovanjem in razvojem.

Testiranje in zagon

V vsaki fazi projekta poskrbimo za izvajanje različnih testov. Najpomembnejši pa je za nas trenutek, ko preidemo v fazo objave. Pri testiranju se osredotočamo predvsem na uporabnost, funkcionalnost ter učinkovitost. Prav nikoli se ne prepuščamo naključjem. Z vami se pogovarjamo, sodelujemo, držimo se dogovorjenih rokov, vi pa nam lahko zato v največji meri zaupate.

Z našimi programerskimi izkušnjami vam bomo omogočili razvoj aplikacij, ki vam bodo prinesli vrhunske rezultate in na katere boste zelo ponosni.

Za še več informacij nam pišite na info@olioweb.com ali nas pokličite na 040 897 017.

Storitve na spletu

Spletne strani, ki niso le estetsko privlačne,
temveč uspešne tudi pri pridobivanju novih kupcev in ustvarjanju znamke!

Zaupa nam že več kot 250 podjetij,
od največjih pa do tistih, ki so najboljša na svojem področju.

Bi radi izvedeli, kakšna je cena za izdelavo nove spletne strani, trgovine, portala ali aplikacije?