Izdelava spletnih strani

Z učinkovito izdelavo spletne strani omogočimo vašim potencialnim kupcem, da vas hitreje najdejo v digitalnem svetu. Na ta način vaša spletna stran postane vaš najboljši prodajalec. Spletne strani večinoma izdelujemo na platformi WordPress. Besedila in slike na takšnih straneh lahko urejate sami in nas kontaktirate za bolj zahtevne ureditve ali popravke.

Izdelava spletne strani poteka v štirih ključnih korakih:

1. Načrtovanje

Izdelava vsake spletne strani se začne z odkrivanjem potreb, želja in ciljev posameznega naročnika. Pred samo izdelavo vas zato povabimo na sestanek, na katerem se pogovorimo o vaših željah in zahtevah. Skupaj z vami se bomo odločili tudi, kako bo vaša spletna stran oblikovana; kakšnih marketinških strategij se boste posluževali, da bi čim lažje dosegli zastavljene cilje.

Pri načrtovanju spletne strani sodelujejo naši strokovnjaki. To so oblikovalec, strokovnjak za uporabniško izkušnjo, programer in strokovnjak za SEO optimizacijo spletne strani.

2. Dizajn

Naši oblikovalci ustvarjajo unikatne predloge dizajnov spletne strani. Predlagani dizajn pokažemo naročniku in ga z njim uskladimo. Dizajn je pri izdelavi spletne strani izjemno pomemben korak, saj sta privlačna oblikovna podoba ter odlična vsebinska arhitektura pomembnejša kazalca uspešnega podjetja. Pri obiskovalcih temeljito pripravljen dizajn pomeni občutek zaupanja, ugodja in tudi zaupanja.

3. Razvoj

Ko se z naročnikom uskladimo glede dizajna, se nato lotimo tehnične izdelave spletne strani naročnika. Naročnik lahko na testnem naslovu ves čas spremlja potek same izgradnje. Naši programerji so seznanjeni z vsemi tehničnimi smernicami in standardi. To zagotavlja, da bo narejena spletna stran zanesljiva in tudi dolgoročna.

S testiranjem delovanja in kakovosti celotne spletne strani ter njeno postavitvijo na strežnik se zaključi razvoj spletne strani.

4. Optimizacija za iskalnike

Naši strokovnjaki za SEO optimizacijo poskrbijo, da so spletne strani narejene tako, da zagotavljajo visoke uvrstitve v iskalnikih. To omogoča, da vas potencialni kupci lahko zelo hitro najdejo. Sicer pa so strokovnjaki za optimizacijo pri projektu prisotni že od začetka. Zakaj? Ker je za najučinkovitejšo optimizacijo potrebno usklajevanje že od samega začetka izdelovanja spletne strani.

Poleg vsega izjemno velik poudarek dajemo še razporeditvi vsebin. Poskrbeli bomo za marketinško učinkovito spletno stran. Ta bo predvsem tržno usmerjena ter tudi vsebinsko logično zasnovana. Po izdelavi spletne strani smo vas ves čas na voljo tudi za vzdrževanje spletne strani.

Skupaj z vami si želimo izvesti projekt, obenem pa skušamo z vami vzpostaviti sodelovanje na dolgi rok. Želimo, da ste zadovoljni in da se veselite uspeha pri svojem delu.

Storitve na spletu

Spletne strani, ki niso le estetsko privlačne,
temveč uspešne tudi pri pridobivanju novih kupcev in ustvarjanju znamke!

Zaupa nam že več kot 250 podjetij,
od največjih pa do tistih, ki so najboljša na svojem področju.

Bi radi izvedeli, kakšna je cena za izdelavo nove spletne strani, trgovine, portala ali aplikacije?