Leto 2020 je za večino od nas izpadlo popolnoma drugače, kot smo si ga predstavljali. Osebne in poslovne cilje, ki smo si jih postavili, smo morali zamakniti za nekaj mesecev ali celo let in za veliko podjetnikov se je začel boj za poslovno preživetje. Še posebej za stroke, ki v tem obdobju ne morejo fizično obratovati, je bilo to leto posebej naporno.

Kar nekaj podjetij, društev in organizacij se je že odločilo z dobrodelnimi aktivnostmi pomagati prizadetim skupinam. Ker si tudi mi v OlioWeb prizadevamo za zadovoljstvo naših strank in jim želimo pomagati na njihovi poslovni poti (še posebej v teh težkih časih), smo se odločili, da bomo tudi mi ponudili pomoč.

V OlioWebu smo iskali način, kako lahko pomagamo

Zavedamo se, da v času, ko veliko podjetnikov ne more opravljati svoje dejavnosti v svojih poslovnih prostorih, je ena od redkih opcij, kako nadaljevati z delom, uporaba interneta in razširitev na tuje trge. Vendar je trenutno za veliko podjetij cena za vzpostavitev spletnega mesta in prevoda le-tega prevelika investicija, kar predstavlja določeno tveganje. Zato smo v sodelovanju s prevajalsko agencijo K&J Translations sklenili dogovor, da bomo trem manjšim podjetjem ponudili brezplačno pomoč.

Trem manjšim podjetnikom bomo zastonj izdelali osnovno, funkcionalno spletno trgovino z implementiranimi plačilnimi metodami, medtem, ko v K&J Translations bodo pripravili prevod spletne trgovine v tuji jezik po izbiri podjetnika. Na ta način želimo pomagati podjetjem, ki v trenutnih časih lahko nadaljujejo s svojim poslovanjem oz. ga nadgrajujejo le preko spleta.

Kaj mora izpolnjevati kandidat za pomoč podjetnikom?

Na e-naslov katarina.prelec@kjtranslations.com nam napišite, s katero dejavnostjo se ukvarjate, na kratko opišite vaše poslovanje in kakšen vpliv je nanj imela koronakriza v letu 2020.

Napišite nam tudi:

  • v kateri jezik bi želeli prevesti vašo spletno trgovino,
  • koliko izdelkov/storitev ponujate,
  • kako naj bi izgledala naslovna stran spletne trgovine,
  • kakšne plačilne metode želite.

Sporočila lahko pošiljate do 10.1.2021, do konca dneva. Na koncu bomo izbrali tri podjetnike, ki bodo brezplačno prejeli spletno trgovino s plačilnimi metodami in tudi prevod le-te v izbrani tuji jezik.

Prijetne praznike in veliko bolj uspešno leto 2021 vam želi

ekipa OlioWeb